17 Ocak 2012 Salı

Herkese merhabalar.. arama motorlarından diğer arkadaşların bloglarına baka baka bende de büyük bir blog hevesi oluştu ve hayatımda ilk kez bir blog açtım :) 30 yaşına gelmiş olmanın kendimce bir ödüllendirmesi de diyebiliriz buna ehhe :) tüm yaşadığımız sıkıntılara inat güzel şeyler yazmak istiyorum. keyifli fotoğraflar, renkli yazılar.. dışarı adım attığımızda içimizi karartan onca şeye rağmen bari sanal da olsa birkaç keyifli dakika geçirelim istiyorum..

5 yorum:

Seda Demirel Genç dedi ki...

Hoş geldiniz efenim :-)bu ne kadar güzel bir başlangıç yazısı ve fotoğraf..hayırlı uğurlu olsun blogunuz..takipteyim sizi :-)

tutku dedi ki...

sedacım benim içinde yorumunu görmek cok hoş bir süpriz oldu :) güzel yazılarla beraber olucaz inşallah bundan sonra. hoşbulduk çok çok :)

Seda dedi ki...

inan o kadar mutlu oldum ki blog açtığına çok sevindim canım,sen neden bunu daha önce düşünmedin ki?

tutku dedi ki...

tatlım tam olarak nasıl yaptım bu mesaj ayarlarını tam hatrlamıyrm aslnda el yordamı gibi bişi ama hatrladıgım kadaryla mesaj yazmak için çıkan kutunun altında bir kimlik secin diye bir yer var oradan adı/url yi işaterliyorsun bi denesin arkadaşn bunu :) öptm çooook

TUBA dedi ki...

Bende senden farklı değilim Sedacım sayesinde blogcu oldum tabi 30 yaşından sonra olunça biraz daha zor öğrenekler filan ben biraz taknoloji özürlü olunça aman olduğu kadar dedim zaten ama ilgilenmek güzel oluyor blogla takiptelim seni cnm