3 Mart 2012 Cumartesi

STOKÇU RUHUM :)

Allah avon ve maybelline 'den razı olsun :)) benim gibi kozmetik delilerine iflas etmeden nasıl çokça alışveriş yapacakları konusunda yardımcı oluyor :)  Geçen ay maybelline'de yüzde 30 indirim vardı ve çoook uygun fiyata iki rimel, üç adette ruj almış bulunuyorum. Bunların hepsi de şu an da kullanım için değil birkaç ay sonrası ya da yaz döneminde ihtiyacım oldugunda kullanmak için stok yapılmış durumdalar :) birdaha belki böyle uygun bir fiyata bulamayabilirim. iyiki almışım. Ruj en fazla kullandıgım şey özellkle fırçalı ve parlak olanlarını gün içinde devamlı sürüyorum. Derse girmeden önce öğrencilerime bakımlı görünmek için, ders arasında yediğim ruju tazelemek için :D, ders çıkışında da durakta dolmuş filan beklerken soguktan etkilenmesinler diye sürekli kullanıyrm onları. Hal böyle olunca bitiveriyorlar çarçabuk. Bu fiyata bulunca yaz stokumu yapiim dedim :)
Yatay olarak duran ruj ise avon' dan. O da çok hafif bir pembe, hoş ve zarif. Dudakta abartılı renkleri, koyu kırmızıları, ben burdayım diye bağıran tonları hiç sevmem. Oldum olası ısınamadım. Bana göre ruj en fazla hoş bir pembe ya da dudak rengidir. Makyajda çok abartıyı sevmiyorum. Sağlıklı bir cilt görüntüsü yeter bana göre :) Diğer ikii üründen biri tonik, diğeri de selülit kremi :))) yaş 30 valla sirenler çalmaya başladı her bir yanımı kontrol altına aldım :)))) Uzun zamandır blogumu ihma etmiştim ders, iş, güç derken geçiyo günler. Sevgili seda :) mesaj atmış sağolsun bi gayret post yapayım dedim.
Bu aradaaaaaaaa.. 8 Mart dünya kadınlar günü sebebi ile tüm Migroslarda kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim olacakmışşş :) sakın kaçırmayın benden sölemesi. O gün muhtemelen ben sabahtan akşama kadar Migrosta olucam hehehe :))) 4gözle beklyrm cumayı :) Sevgiler kocamannnn :)

2 yorum:

seda dedi ki...

Bu yazıyı yeni gördüm desem :( migrosta indirim hımm bi uğramak lazım Tutku'cum..demek sen sabahdan akşama kadar orada olucaksın hehe çok tatlısın:-)

tutku dedi ki...

evet canım benim muhtemelen orda olucam :) indirim olurda bensiz olur mu ?? :)mümkün diil