7 Temmuz 2012 Cumartesi

Uzuuuuun bir aradan sonra herkese merhaba. Biliyorum çok ara verdim. Martta başlanan yeni işimin hayatımın her saniyesini alması, sınavlarım, özel hayatımda yaptığım değişiklikler derken epey bir süre ara verdim ve Sevgili Seda' nın beni taaa nisan ayında mimlediğini farkettim yazılarını okurken :) Biraz geçte olsa güzel arkadaşımın mimine cevap veriyrm işte :)

1. Burçlara inanıyormusunuz? burcunuz nedir?
Akrep burcuyum ben. tam anlamıyla bütün özelliklerini taşıyorum burcumun ama neyseki kötü akreplerden değilim.. Fakat damarıma basıldığında bazen ben bile kendmden korkuyrm :))

2. Hayattaki idealiniz, ulaşmak istediğiniz son nokta?
Mesleğimde ilerleyebildiğim kadar ilerlemek istiyorum. İyi bir eğitimci olmak, akademisyen olmak istiyorum. Tüm çabalarım yıllardır bunun için.

3. Aşka inanır mısınız? Sizce aşk nedir?
Aşka tabiki inanırım.. Kadın ve erkek arasındaki acaip bir elektrk, güç, çekimdir aşk ama tam bir deliliktir de aynı zamanda. Normal bir duygu diildir:)) tüm çılgınlıkları yaptırır adama.

4. Hayalleriniz nelerdir? Hayal kurmak nasıl bir duygudur?
Hayallerim yine işimle ilgili. İş,güç, kariyer, gelecek üzerine hep hayallerim. Daha fazlasını düşünemiyorum şu an da sanırım işi hayatım, hayallerm, herşeyim olmuş...

5. Sizce gerçek arkadaşın özellikleri ne olmalı?
Bu konu bu aralar hep gündemimde. 16 yıllık en yakın arkadaşımdan ciddi bir saygısızlık gören biri olarak arkadaşlığa pek inancım kalmadı. Seda bu soruya selam vermeyi, hal hatır sormayı bilsin demiş. Bende aynen böle düşünmüşümdür her zaman. Arayıp sormalı nasılsın ? demeli. Merak etmeli. Öle ortadan kaybolup sonrada işi düşünce ortaya çıkanlara pek arkadaşm demek gelmiyor içimden... Bir de en sinir olduğum şey; bir süre gece gündüz konuşursun, samimi olursun sonra bi kopukluk olur muhtemelen kendine daha cazip bişeyler bulmuştur. Bu süre zarfında ne arar ne sorar. sanki o gece gündüz beraberlik hiç yaşanmamış gibi sen aradığında da telefonunu ya meşgule alır ya hiç açmaz. Ve sana geri dönmez. Çok işim var der. Sanki ben işim yok. İnsanlar kendilerini ne sanıyorlar bazen anlayamıyorum....

6. Hobileriniz var mıdır? Varsa nelerdir?
Takı yapmayı çok seviyorum. Giysilerimi ve çantalarımı da bazen kendim tasarlıyorum :)

7. Benim hakkımdaki düşüncelerini yazar mısın? 
Seda ile yüzyüze görüşme fırsatımız olmadı hiç ama ben kendisini çok beğenmiştm ilk resmini gördüğümde :) Su gibi, duru, pırıl pırıl bir hatun. Tatlı dilli ve pozitif oldugunu tahmin ediyorum :)




4 yorum:

Seda dedi ki...

Nerelerdesin sen bakim :-) çok güzel görünüyorsun harika bir fotoğraf..

tutku dedi ki...

Canım bwnim çok teşekkr ederm :)) aynı yerdeym hala canım ama çok yogun zamanlar geçirdm anca fırsat buldum.. öpyrm kocaman güzellik:)

sevda s. dedi ki...

Ne güzel bir fotoğraf :)

Blogunda yorumlar için kelime doğrulama var, onu kaldırırsan bloguna yorum bırakmak kolaylaşır.

Sevgiler :)

tutku dedi ki...

ben bu blog hesabını kullanmayı bi türlü beceremicem galiba :( kelime dogrulamayı nereden bulabilirm ?